Om oss

Vi är en komplett partner för dig som arbetar helt eller delvis hemifrån och som vill ha en hållbar, flexibel och ergonomisk arbetsplats samt få möjlighet till individuella samtal med vår hälsocoach eller delta i digitala gruppass för att mjuka upp kroppen.

Det finns många fördelar med att arbeta hemifrån men det kan bli ohälsosamt om du ska bo på ditt kontor. Det förebygger vi med våra produkter.

Med bakgrund till hur vi ser på hemmakontor och hur det påverkar både vår kropp och hälsa är alla våra produkter utvalda för att både uppfylla de ergonomiska kraven i ett hemmakontor, men också kravet att de ska vara lätta att plocka fram vid dagens början och sedan lätta att plocka undan vid dagens slut så att man får sitt hem tillbaka.

Företagets grundare har erfarenhet av hur våra kroppar tar skada om vi inte gör något åt våra arbetsställningar, hur våra kroppar reagerar när vi belastar dem fel under en längre tid samt hur detta hänger ihop med vårt psykiska välmående. Fel ergonomi kan i värsta fall orsaka sjukskrivning och sjukgymnastik.

Därför är det viktigt att som arbetsgivare ge sin personal rätt förutsättningar. Vi är övertygade om att detta ökar arbetsmoralen och produktiviteten hos de anställda samt minskar sjukfrånvaron.

Vi har alla olika förutsättningar; vissa bor stort och andra lite mindre. Oavsett situation passar våra produkter just dig.

Vår vision är att alla som använder våra produkter och tjänster ska känna att dess fysiska och psykiska välmående hamnar i balans.

Left Menu Icon
info@flexiblahemmakontor.se
Right Menu Icon